В Україні шахраї організували масштабну аферу на 40 мільйонів гривень

Читать на русском

В Україні шахраї організували масштабну аферу на 40 мільйонів гривень

В Україні шахраї організували масштабну аферу на 40 мільйонів гривень

Під виглядом представників "процвітаючих" сільськогосподарських підприємств вони брали мільйонні кредитні позики в банківських установах країни для розвитку агробізнесу. Наприклад, в одному із банків вони намагалися отримати кредит на 40 млн₴

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Києві. Там зазначили: за вчинене шахраям загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Фігуранти, під приводом отримання кредиту на розвиток агробізнесу, підшукували в оренду приміщення з сільгосптехнікою, аби зробити уяву процвітаючого підприємства перед представниками банку. Так, першу кредитну позику вони отримали у сумі 4 мільйони гривень. За другою позикою, у сумі майже 40 мільйонів, фігуранти звернулися у лютому поточного року, але отримати кошти злочинним шляхом їм завадили правоохоронці", – йдеться у повідомленні.

Шахраї організували масштабну аферу на мільйони гривень qrxiquieuidqqant

При цьому наголошується: учасників схеми вже затримано. А під час обшуків у справі було вилучено:

  • підроблені документи;
  • печатки фіктивних підприємств;
  • гроші;
  • три елітні автомобілі;
  • чорнові записи;
  • пакети з психотропними речовинами.

В одному з банком вони намагалися отримати кредит на 40 млн.₴

"Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна", – розповіли в поліції.

Шахраям загрожує до 12 років в’язниці




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.